Juustosarvet
- n. 10 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 1,5 rkl leivinjauhetta
- 100 g margariinia
- 4 dl maitoa
Voiteluun: kananmuna
Päälle: unikonsiemeniä
Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi margariini kuivien aineiden joukkoon murumaiseksi. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä hetki ja kauli siitä pari ympyrää, halkaisijaltaan noin 30 cm. Jaa ympärä 8 osaan ja laita jokaisen kolmion leveään päähän palanen sulatejuustoa. Rullaa kolmiot sarven muotoon ja voitele munalla. Ripottele pinnalle unikonsiemeniä ja paista kiertoilmauunissa 225 asteessa (tavallisessa 250) n. 8 minuuttia.

olen joskus syönyt samanmoisia, ja miettinytkin, että pitääpä etsiä resepti käsiini. No tässähän se tuli, kiitos!
VastaaPoistaKoskenlaskijan makujen vahvuus pystyykin varmaan laittamaan mukavasti kampoihin paksuhkolle taikinalle, oli varmaan hyviä.
VastaaPoista