Useimmiten kolmioleivissä käytetään majoneesia täytteen pohjana. Onhan se toki hyvää, mutta otin ilolla vastaan tämän idean kevyemmästä vaihtoehdosta. Eli raejuusto korvaa tässä ohjeessa majoneesin. Makua tähän saadaan ihanaisesta
Dijon-sinapista ja ikisuosikeistani
kapriksista. Kun nämä vielä tekee ruispaahtoleipään, niin saadaan ainakin melkein terveysruokaa. Ja mikä estää käyttämästä tässä jotain maustettua tonnikalaa. Tämän idean bongasin työpaikan kahvihuoneen pöydällä olleesta mainoslehtisestä.
Kevyet tonnikalaleivät
(10 kolmiota)
- 10 ruispaahtoleipäviipaletta
täyte:
- 1 prk tonnikalaa vedessä
- 200 g Arlan Keso raejuustoa
- 2 rkl kapriksia
- 1 tl kuivattua tilliä
- 1 tl Dijon-sinappia
Valuta tonnikala. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä viidelle leivälle. Paina toiset leipäviipaleet päälle ja leikkaa kulmittain kolmioiksi. Tarjoa esimerkiksi teen kanssa iltapalana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti