16.2.2011

Nakkisoossi

Törmäsin tähän aivan loistavaan nakkikastikeen ohjeeseen Helsingin Uutisissa, muistaakseni viikolla 3. Kastikkeeseen ei tule tässä ohjeessa vehnäjauhoja, mikä on pelkkää plussaa. Hyvä, helppo ja edullinen perusruoka, johon tomaatti, paprika ja maustekurkku antavat mukavasti makua ja keveyttä. Tarjoilin kastikkeen ohjeen suosittelemalla tavalla, makaronin kanssa.

Nakkisoossi
  • n.400 g nakkeja
  • 1 prk tomaattipyrettä
  • 1 prk (2,5 dl) ruokakermaa
  • 1 pieni paprika
  • 1 tomaatti
  • 1 maustekurkku
  • maun mukaan valkosipulia, suolaa, pippuria

Viipaloi nakit ja paista ne valkosipulin ja kuutioidun paprikan kanssa kasarissa. Sekoita joukkoon tomaattipyre, ruokakerma, tomaattikuutiot ja kuutioitu maustekurkku. Hauduttele muutama minuutti. Mausta kastike suolalla ja pippurilla sekä tarkista valkosipulin määrä. Helppoa kun mikä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti