5.9.2010

Kolmioleivät tonnikalasta

Tämä ohje on alunperin Yhteishyvästä. Tuplasin tässä vain määrät. Täytteen koostumusta voi säädellä oman maun mukaan esimerkiksi lisäämällä majoneesia tai sinappi-kurkkusalaattia. Patonkien sijaan laitoin tätä todella makoisaa täytettä paahtoleipien väliin ja leikkaisin ne perinteisesti kolmioiksi. Tästä saa esimerkiksi salaatin kanssa helpon ja raikkaan lounaan.

Jälleen kerran ohjeen maitotaloustuotteet on korvattu ruokajogurtilla. Syynä tähän jogurttifanaattisuuteen on se, että taloutemme toinen osapuoli ei voi sietää kermaviiliä tai ranskankermaa. Mutta onneksi ruokajogurtti menee ja sillähän saa hyvin korvattua nuo molemmat.

Tonnikalakolmiot
(8 kolmiota)

  • 8 viipaletta paahtoleipää
  • 2 prk tonnikalaa vedessä
  • 4 rkl sinappi-kurkkusalaattia
  • 4 rkl majoneesia
  • 2 rkl ruokajogurttia
  • mausteeksi tilliä
  • tarjoiluun lisäksi salaattia ja tomaattia
Valuta tonnikala ja sekoita kaikki täyteen aineet keskenään tahnaksi. Laita leipäviipaleelle ensin salaattia, tomaattia ja täytettä. Paina sitten toinen leipäviipale kanneksi. Leikkaa kolmioiksi. Anna makujen tasaantua hetki jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti