10.7.2012

Bruschetta

Parhaan bruschettani ole syönyt Kurvin Monte Etnassa. Bruschetta on siitä kiva ruoka, että sitä voi soveltaa loputtomiin ja se on todella herkullista. Tässä olisi hyväksi havaittu perusohje. Määrät riippuvat syöjistä, kahdelle hengelle kaksi leipää alkupalaksi on hyvä määrä. Kylkeen hieman pestoa ja tapenadea, niin simppeli herkkupala on täydellinen.

Bruschetta
  • Maalaispatonkia
  • Oliiviöljyä
Täyte:
  • tomaatteja
  • punasipulia
  • valkosipulia
  • chiliä
  • tuoretta basilikaa
  • oliiviöljyä
  • suolaa, mustapippuria

Poista tomaateista siemenet ja kuutioi ne hyvin pieniksi. Silppua sipuli, valkosipuli ja chili myöskin hyvin pieneksi silpuksi. Lisää sekaan hienonnettua tuoretta basilikaa, suolaa, mustapippuria ja oliiviöljyä. Anna seoksen maustua hetki. Leikkaa patongista noin sentin paksuisia viipaleita vinoittain. Paista viipaleet runsaassa oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi. Kasaa täytettä leivälle ja valmista tuli!


1 kommentti:

  1. Ihanan näköisiä bruschettaleipäsiä! Kiva, että kävit osallistumassa arvontaani!

    VastaaPoista