15.5.2012

Ihana suklaamousse

Niin on karppaus eli vähähiilihydraattisen (VHH) ruokavalion noudattaminen rantautunut meidänkin huusholliin. Ajattelin kokeilla että minkälaista se olisi. Ja hyvältä on tuntunut tähän saakka. Ruuanlaitto on lisääntynyt moninkertaisesti, koska lähestulkoon kaikki pitää tehdä itse. Alkuun oli hieman hankalaa, mutta nyt kun on päässyt alkuun ja ruokahommaan on tullut rutiinia, niin yllättävän helppoa se on ollut. En kyllä keksi mitään huonoa sanottavaa karppauksesta. Kasviksia ja marjoja tulee syötyä huomattavasti enemmän kuin aiemmin.

Tämä resepti on karppaus.infon reseptiosiosta. Simppelit aineet ja aivan taivaallinen maku! Maistuu varmasti myös ei-karppaajille.

Suklaamousse

  • 250g Mascarponejuustoa
  • 2 dl kookoskermaa
  • 1 rkl Van Houten kaakaojauhetta (tai maun mukaan)
  • makeutusainetta

Kaikki ainekset vatkataan sekaisin ja valmis mousse jäähdytetään hyvin. Helppoa ja hyvää!



Tässä uudet ihanaiset tuikkukupposeni, Kivi-tuikun sain
synttärilahjaksi ja Kastehelmi-tuikun ostin
taannoisella Arabian reissulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti