17.5.2010

Hedelmä-keksimururahka

Näin kesähelteillä koettaa mieluusti syödä jotain raikasta ja viileää. Jäätelö on hyvä vaihtoehto, mutta kevyemmällä pääsee rahkan avulla. Ajattelin huvikseni kokeilla hieman erilaista rahkajälkiruokaa ja siitä tulikin todella hyvää!

Hedelmä-keksimururahka
  • 2prk (yhteensä 500g) maitorahkaa
  • 1prk (410g/250g) hedelmäcocktailia mehussa
  • 3rkl sitruunamehua
  • 3rkl makeutusjauhetta (sokeriakin voi tietenkin käyttää)
  • 2-3 suklaahippukeksiä (esim. Pirkan Amerikan Suklaacookie)
Sekoita valutettu hedelmäcocktail rahkaan ja lisää makeutusjauhe sekä sitruunamehu. Maistele ja lisää sitruunaa ja/tai makeutusta makusi mukaan. Murentele osa kekseistä ja sekoita ne rahkaan. Loput kekseistä murennellaan rahkan päälle koristeeksi. Rahka on hyvä syödä melko samantien, koska muuten keksimurut voivat vettyä ikävästi.

1 kommentti: