24.4.2011

Pääsiäisrahka

Aika usein olen pääsiäisenä tehnyt pashaa, mutta jostain syystä tänä pääsiäisenä se jäi väliin. Rakastan erilaisia rahkaherkkuja, joten päätin kuitenkin jotain sen suuntaista väsätä. Tein tällaisen pääsiäisrahkan käyttäen Valion maustetua sitruunarahkaa ja turkkilaista jogurttia. Tästä tulikin yllättävän hyvä ja raikas! Voisin kuvitella, että esimerkiksi rahkapullan täytteenä saattaisi toimia hyvin tällainen rahka-jogurttiseos. Tästä tuli pienehkö annos, sopiva kahdelle hengelle.

Pääsiäisrahka
  • 1 prk Valion maustettua rahkaa, sitruuna
  • 1 dl vispikermaa
  • n. 1 dl turkkilaista jogurttia
  • n. 1 rkl sokeria
  • rusinoita ja punaisia kirsikoita

Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää kermavaahdon sekaan rahka. Lisää turkkilaista jogurttia sekoitellen ja maistellen. Lisää jogurttia sen verran kuin tykkäät, koska jogurtti tekee tästä aika happaman makuista. Lisää seokseen sokeri ja hedelmät. Sekoita hyvin ja anna vetäytyä jääkaapissa pari tuntia.


Hyvää Pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti