26.4.2011

Vinyylirannekoru ja uusia hankintoja

Kirjoitin aiemmin eBayn hankinnoistani, joihin kuului muunmuassa ihania pieniä "vinyylilevyjä". Värkkäilin pääsiäisen aikaan tuollaisen ranneketjun, johon yksi levynen päätyi. Ketjun muut roikkuvat osat ovat lasihelmiä. Helmet kiinnitin valmiiseen ketjuun korupiikeillä ja levyn pienellä renkaalla.


Löysin Tiimarista konfetteja alennushintaan. Tottakai niitä piti hamstrata varastoon kaikkia tulevia projekteja varten. Minusta varsinkin nuo elokuva-aiheiset konfetit on vallan mainioita.

Varsinaisestihan konfetilla tarkoitetaan ilmaan ammuttavaa paperisilppua, jota näkee esimerkiksi tv:ssä konserteissa ja gaaloissa. Nämä konfetit lienevät sopivampia askartelun lisäksi lähinnä pöytäkoristeiksi painonsa vuoksi. Eivätkä nuo ilmaan ammuttavat/heiteltävät konfetit taida ihan muutenkaan suomalaiseen juhlakultuuriin istua.


Ruokapuolella uutta on sen verran, että sain vihdoin ja viimein hankittua savustettua paprikajauhetta! Useiden blogien innoittamana olen sitä Helsingistä metsästänyt useistakin paikoista, mm. Punnitse & säästä -liikkeistä ja Stockmannilta. Stockalla sitä ei myydä ja Punnitse & säästä myi "ei oo just nyttiä" aika usein. Ilmeisen suosittua tavaraa siis. No, löysin sitä sitten talvilomalla Kuopion Kauppahallissa toimivasta Maustesopesta. Tämä täytyy ottaa kokeiluun ensitilassa.

2 kommenttia:

  1. Mistä ostit tuon valmiin ketjun? Oliko tuo lukkosysteemikin siinä valmiina? Haluun ostaa tollasen ja tehdä jonkun ihanan korun!

    VastaaPoista
  2. Ostin tuon kirpparilta, mutta se oli sellasessa askartelukaupan paketissa eli varmaan Sinellistäkin saa. Ja oli lukkokin valmiina.

    Ei kun vaan askartelukauppaan ja ihana koru työn alle:)

    VastaaPoista