25.8.2011

Syksyn satoa ja Lontoon tuliaisia

Kävin kesälomalla sukuloimassa Lahdessa ja sain tuomisiksi ihania sieniä ja kesäkurpitsan. Samalta reissulta tarttui matkaan myös kankaita Eurokankaan palakorista. Lisäksi törmäsin Lahdessa aivan ihanaan nappi- ja käsityötarvikekauppa Neppinappiin. Siellä oli kauniita nappeja ja nauhoja katosta lattiaan.


Kesälomalla tuli reissattua myös hieman kauempana eli Lontoossa. Sieltäkin tuli ostettua hieman harrastusaiheisia tuliaisia.



Ihana kesäkurpitsa ja ihania suppiksia!




Kaksi reunimmaista kangasta on Eurokankaasta ja tuo retrokangas on lienee peruja jostain 70-luvulta. Toisesta vihertävästä kankaasta tulee huivi kaason pukuni kanssa. Syksyllä on siskon häät tulossa.



Ihania nappeja kirpparilta täältä ja Lahdesta sekä kauan metsästämäni kilttineula ensi talvea varten. Sekä tietysti kauniita nauhoja Neppinapista.



Sain myös kasan kaikenlaisia helmiä ja paljetteja askarteluihin.




Lontoosta toin ruoka- ja askarteluaiheiheisia lehtiä, koska ne ovat siellä huomattavasti halvempia kuin täällä. Tykkäsin tosi paljon tuosta Jamie Oliverin lehdestä, mutta kaikissa noissa on kivoja ohjeita. Tuossa Crafts Beautiful -lehdessä oli mukana tuollainen leimasinsetti ja ohjekirjanen. Se ehkä hieman ärsyttää, että noissa askartelulehdissä tuntuu iso osa ohjeista perustuvan kuvioleikkureilla tehtäviin kuvioihin. Mutta ne lienee tällä hetkellä se juttu.



Nappasin myös lähi-Tescosta mukaan vihreää elintarvikeväriä ja vaniljaesanssia sekä tuollaisia hauskoja kakkukynttilöitä. Elintarvikevärit ja esanssit maksoivat 0,89 £ per pullo eli noin euron. Melko edullista siis.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti